събота, 2 август 2008 г.

Ciroc vodka - френският елексир!


Ciroc е френска премиум водка, която се прави от грозде, а не от царевица, жито, пшеница или ръж. Гроздето е мозак бланк (Mauzac Blanc) и уни бланк (Ugni Blanc). Производителите също така настояват, че тази водка се дестилира 5 пъти.

След като Ciroc сключи 50/50 джойнт венчър с гигантската компания за спиртни напитки Diageo, а и щом „Диди“ Комбс ще стои начело на линията Ciroc, то самият Комбс изтъква, че може за една година да извоюва такава слава на марката, за каквато тя иначе ще се бори десет години.

Покровителството на Комбс (според някои източници Диди е получил 100 милиона долара) се очаква да увеличи броя на „лоялните потребители“ на Ciroc. Независимо от това, Диди е забелязан да пие текила, ром и коктейли с ананас в Малибу, което той отрича.

Прекопирано от www.millionaire.bg

Мислех да заредя и от тази водка,но единствено което ме спираше,беше цената за една бутилка - около 50 лева. Е,ще я продаваме за някакви си 7 лева за 50мл.,но пък си заслужава. Щом Пъф Деди ще я рекламира,май ще я заредя,да я имаме за зимния сезон.

Няма коментари: