неделя, 15 март 2009 г.

Предстои Националното състезание на Българската асоциация на барманите

За поредна година ще се проведе Националното състезание на Българската асоциация на барманите. Програмата включва квалификационен кръг в двете дисциплини - класика и флеър.

Битката за титлата "Най-добър барман на България" започва на 18 март при закрити за публиката врати в парти център „4-ти километър". Там ще се определят 24-те финалисти, по 12 за всяка от дисциплините. Финалите, ще се проведат на 19 март в Зала 1 на НДК от 18:30 ч. Водещ на коктейлния сблъсък ще бъде Дичо.

Националното състезание ще се проведе за деветнадесета поредна година. Тази година за първи път в България, специално за събитието от Сингапур ще пристигне лично президентът на IBA (Международната асоциация на барманите) Дерек Лий, както и вицепрезидентът за Европа, Рон Бусман. Състезанието отново ще бъде журирано от международни съдии и гости от барманския елит в чужбина, като председател ще бъде Президентът на Полската асоциация Ричард Берент.

Специално за събитието в България ще пристигне Енрике Комас Бакарди - Глобал-бранд мениджър на световната марка „Bacardi", която е и официален спонсор на събитието. Той е шесто поколение на известната фамилия и пряк наследник на Дон Факундо Бакарди Массо, основателят на компанията и създател на рома Bacardi. Други специални представители на спонсорите са Ерик Боутон, експорт мениджър на Монин за Европа и Тим Стоунс - посланик на джина Beefeater.

Освен финалът на състезанието, във фоайето пред Зала 1 на НДК ще бъдат подредени много щандове, на които спонсори ще черпят с безплатни напитки всички гости.
Взето от www.slava.bg

Няма коментари: