четвъртък, 31 юли 2008 г.

Еджин,моля!


Регионален хумор,несполучлив опит за реклама на джина на Savoy или що е това? Снимката е направена скоро, но доколкото знам тази кампания върви от няколко седмици.В Шумен е с друг слоган. Нещо за мързела беше. Отначало нищо не разбрах. После ми (подс)казаха, че това е някакъв несполучлив опит да се комбинират думите "един" и "джин". Може пък да е "един джин (еджин)" след поглъщането на няколко други преди това,знае ли човек!

вторник, 29 юли 2008 г.

Stella Artois за ценители!

Специалната лимитирана серия на бирата Stella Artois Nobilis, която прилича на класно шампанско заби рекордна цена от 14 851 долара за шест бири от лимитираната серия. С това от Stella Artois поставиха рекорд за най-скъп стек бира в света.

Марката датира от 1926 година и всяка година произвежда поне 1 милиард литра от познатата бира. Поръчителят AOL Canada плаща рекордната сума с благотворителна цел, която ще подпомогне международната организация WildAid , която следи за опазването на дивата природа.

Серията бира, която ще носи името на организацията WildAid Stella Artois Nobilis ще бъде в стек от шест големи бирени бутилки с автографи на Анджелина Джоли, Самуел Джаксън, Кейт Хъдсън и др, които предварително са се съгласили да подпомогнат каузата на WildAid. Е не са добре тия хора,препи ми се сега Stella,ама от нашето заведение за 2.20 лева!

Защо затварят част от веригата Starbucks?

Starbucks затваря 61 магазина в Австралия
29 юли 2008




Starbucks („Старбъкс”) затваря близо три четвърти от кафе-магазините си в Австралия. Компанията от Сиатъл обяви, че 61 от кофи-шоповете на континента-държава ще бъдат затворени до края на седмицата.

На уебсайта си Starbucks съобщава, че от общо 84 магазина в шест от щатите и териториите на Австралия, 61 ще бъдат затворени до 3 август, а 23 магазина, намиращи с в Сидни, Мелбърн и Брисбейн, ще продължат да съществуват.

"Австралийският ход на Starbucks" последва затварянето на 600 магазина на веригата в САЩ в опит да се оптимизира бизнесът на компанията.

Дааа,големите световни вериги затварят повечето си обекти,значи аз да не се притеснявам,че лятото няма много работа при нас!

понеделник, 28 юли 2008 г.

Летни коктейли на базата на кафе.

Nescafe Frappe
Начин на приготвяне:
2 чаени лъжички Нескафе
Добавете захар-1 ч.л за средно сладко фрапе и 3 ч.л. за сладко фрапе.
Долейте един пръст вода и разбийте с миксер до достигане на необходимата пяна.
Прибавете 3-4 бучки лед и допълнете с вода за черно фрапе и с мляко за бяло фрапе.
Nescafe Chocofreddo
Начин на приготвяне:
Необходими продукти-35 грама Чокофредо и 150 милилитра прясно мляко
Вземете блендер който може да разбива лед.
Сложете 6-7 бучки лед.
Добавете 150 милилитра мляко.
Добавете 35 грама Nescafe Chocofreddo (6 равни мерителни лъжички)
Разбийте всичко в шейкъра и сервирайте в оригинална чаша Нескафе Чокофредо.
Jacobs Ice
Якобс Aйс Kафе е най-новият продукт на Якобс, специално създаден, за да ви донесе ледено удоволствие в летните дни, но и за да ви ободри и сгрее с топли летни спомени в зимните дни.

Якобс Айс Кафе е микс от Якобс Разтворимо кафе, сметана и захар. Лесен за приготвяне, може да му се насладите с приятели в любимото си заведение. Трябва само да изсипете съдържанието на пакетчето в чаша и да добавите 150ml. вода. След това да разбъркате добре и да добавите кубчета лед, за да получите неповторимия Якобс вкус!

събота, 26 юли 2008 г.

кафе еспресо "Espressto"

 
Posted by Picasa

За любителите на ароматното и плътно кафе,вече има добра новина! От десетина дни сменихме досегашната марка кафе "Елит" и вече предлагаме италианско кафе от висок клас-кафе "Еспрестто". Кафето се откроява с плътност,аромат и приятна горчивина. Другото интересно е,че подменихме изцяло сервиза за кафе и сега кафето се сервира в стилни черни порцеланови чаши с логото на марката.
Освен чашите имаме и пепелници-правоъгълни,черни и отново с логото на кафето. Очакваме до няколко дни да ни доставят и чисто нова кафемашина Faema плюс кафемелачка,като се надяваме и тя да бъде с логото на кафето.
За другото лято имаме обещание и за 2 чадъра,които да сложим на лятната тераса!

петък, 25 юли 2008 г.

Всеки барман трябва да знае...

“Whisky” е английският изговор на древното наименование на тази спиртна напитка, която на келтски език се е наричала “uisge beatha” или “usquebaugh” – “вода на живота”. На англичаните това звучало като “uishgi”, докато накрая думата станала “whisky”. Първото уиски е произведено през 15-ти век от монашески орден, а днес дестилериите в Шотландия вече наброяват 100.
“Scotch” означава, че уискито е дестилирано и отлежало в Шотландия и е запазена марка в целия свят. Само шотландско уиски може да има на етикета си думата “scotch”. Дестилира се от малцов ечемик или други житни растения, вода и мая в специални медни апарати за дестилиране. Шотландското уиски отлежава не по-малко от три години в дъбови бъчви. Има два вида шотландско уиски: малцово и зърнено.
“Malt Whisky” означава, че уискито е произведено само от ечемичен малц. Малцовите уискита се отличават значително едно от друго в зависимост от дестилерията, в която са произведени. Те имат много по-изразен вкус и букет от блендираните уискита. При дестилационния процес, малцовете се сушат с торф, което им придава специфичен характер. Така се произвежда превъзходно уиски, смятано от специалистите за по-отличително от обикновеното “blend whisky”.
“Grain Whisky” за разлика от малцовото уиски, се произвежда от ечемичени, житни или царевични непокълнали зърна в друг вид меден апарат за дестилиране. Зърненото уиски, поради дестилационния метод, по който се произвежда има по-универсален и мек вкус.
”Irish Whiskey” се произвежда в Ирландия, дестилира се най-малко три пъти и отлежава минимум три години в дъбови бъчви. Ирландското уиски, за разлика от шотландското, не се суши с торф и използва малко по-различен дестилационен метод. Днес, има само три ирландски дестилерии – Bushmills, Cooley и Midleton.

“Bourbon” е вид американско уиски, което е с контролирано наименование и се произвежда единствено в САЩ. Според американския закон, за да се нарича една напитка bourbon, тя трябва да се произвежда от минимум 51% царевица, да отлежава най-малко две години в нови бъчви от бял американски дъб, които се опушват преди употреба и оригиналният му цвят и вкус да не се променят по никакъв начин. За да има право да носи наименованието bourbon, тя трябва да е произведена в щата Кентъки. Поради тази причина Jack Daniel's, въпреки, че се произвежда от царевица, е Tennessy Whisky.

“Cognac” може да се нарича само бренди от контролирания френски регион Cognac. Конякът се прави от винен дестилат от ферментирало бяло грозде от сортовете Ugni Blanc, Folle Blanche или Colombard. Виненият дестилат се дестилира два пъти и отлежава минимум две години и пловина в дъбови бъчви за категория V.S.–Very Superior. V.S.O.P.–Very Superior Old Pale отлежава минимум четири години и половина, а най-високата категория X.O.–Extra Old oтлежава най-малко шест години и половини, а често много повече.
“Armagnac” е брендито, което най-много се доближава до коняк и се дестилира в Гаскония, югозападна Франция. Арманякът се дестилира само веднъж и отлежава в черен дъб, който му придава по-изразен танинов вкус.

“Vodka” е безцветна течност, съдържаща етанол, който се получава от ферментирала ръж, пшеница, ечемик или картофи. Обикновено се използва чиста, изворна вода и алкохолът се дестилира три до четири пъти. Впоследствие, алкохолът може да се филтрира през въглени или кварц, за по-чист вкус. Наименованието водка идва от умалителната дума за вода на славянските езици.

“Ракия” е считана за националната напитка на много от балканските народи. Подобно на бренди, тя се прави от ферментирали плодове, най-често грозде, но се дестилират също така сливи, кайсии, ябълки, круши, дюли и др. Обикновено ракията е безцветна, освен ако не се добавят при дестилация различни билки, мед или вишни.
“Grappa” e вид италианско бренди, произвеждано първоначално на основата на смачканото и изстискано грозде, което остава след винопроизводството. Впоследствие, тя придобива популярност и започва да се прави от блендиран гроздов дестилат. След дестилацията, грапата отлежава 6 месеца, за да придобие по-мек вкус. Обикновено се консумира като диджестив.
“Calvados” е френско бренди, произвеждано от ябълков дестилат. Дестилира се за първи път през 16-ти век, а днес calvados e Appelation Contrôlée, според френската класификация. Ябълките се берат и пресоват като ябълковият сок ферментира до сух сайдер и тогава се дестилира в дестилат. По закон, дестилацията трябва да е двойна, а дестилатът трябва да отлежи две години в дъбови бъчви, за да има право на наименованието calvados.

“Gin” е безцветен алкохол, към който се прибавя хвойна и различни растения – билки и подправки, за да му придадaт вкус. Алкохола е на основата на житни растения, предимно пшеница и ръж. Наименованието “gin” идва от “genever”, холандската дума за хвойна, а освен тази базова съставка, като допълнение се прибавят и анасон, ангелика, канела, портокалови кори и кориандър.

“Rum” е дестилирана напитка, произвеждана от остътъчния продукт на захарната тръстика – меласа и сок, предимно на Карибите. Дестилатът обикновено отлежава за известен период от време в дъбови бъчви. Белият ром е най-лек, следван от златния, който е със средно тяло, а тъмните ромове традиционно са с плътна структура, богат вкус и с нотки на карамел.
“Cachaça” е най-популярната напитка в Бразилия. За разлика от рома, тя се дестилира от сока на самата захарна тръстика, а не от остатъчни продукти. Има бяла кашаса, която не е отлежала и златна, която отлежава поне една година в бъчви.

“Liqueur” е сладка алкохолна напитка с вкус на плодове, билки, подправки, цветя, семена, корени, растения, кори и сметана. Думата "liqueur" идва от латинското дума "liquifacere", която означава “разтварям се” като това се отнася до растенията, които се блендират в ликьора. Като база се използва уиски, коняк, ром и други.
“Sambuca” е анасонов, италиански ликьор, произведен от бъз и ликорис. Името самбука идва от научното название на дървото бъз “Sambuca Nigra”. Маслата от дървото се използват в производството, а белите му цветове, анасоново семе и други съставки се прибавят след дестилацията за оформяне на крайния вкус.

“Tequila” е мексикански алкохол, дестилиран от ферментиралия сок на растението синьо агаве, което расте в региона на Tequila, Мexico. Името на напитката идва от града Теquila, в щата Jalisco. Производството на текила е регламентирано със закон и е с контролиран регион и наименование.

“Mastika” е анасонова алкохолна напика, произведена от ароматната смола на дървото Pistacia lentiscus, което расте предимно в Гърция на Егейско море. Алкохолната основа обикновено е гроздова ракия, която е блендирана с етерични масла от смолата на дървото.
“Ouzo” сe нарича гръцката национална напитка, на основата на анасон. Произвежда се от чист етилов алкохол, който се дестилира в медни дестилационни апарати, заедно с анасон и други съставки. Наименованието е защитено в ЕС като изключителен гръцки продукт.

“Vermouth” е спиртна напитка, на основата на вино, към която са прибавени различни ароматични билки и подправки, по ревниво пазена рецепта. Името идва от немската дума за пелин, който се използва и при абсента. Има три вида вермут: сух, сладък, който е бял (bianco) и червен (rosso) и полу-сух вермут.

“Digestif” е алкохолна напитка, която се консумира след хранене за подобряване на храносмилането. Диджестивът е бленд от разнообразни билки и подправки. Въпреки това като диджестив могат да се консумират повечето силно алкохолни напитки.

“Absinthe” e високо алкохолна, анасонова напитка (обикновено около 60%), която се произвежда главно от цветчетата и листата на билката пелин Artemisia Аbsinthium. Пелинът съдържа веществото thujone, което е близко по състав на активната съставка на марихуаната. Вследствие, в началото на 19-ти век, абсентът е забранен поради твърдения, че предизвиква халюцинации. Днес, продажбата на абсент е разрешена в ЕС, след ограничаване съдържанието на съставката thujone.

четвъртък, 24 юли 2008 г.

Пиня Колада

"Пиня Колада"

-150 мл. сок ананас
-20 мл. кокосов ликьор
-30 мл. бял ром
-натрошен лед
-сметана за украса (по желание)
-черешка, сламка

Сокът ананас, кокосовия ликьор, рома и ледът се поставят в блендера и блендират докато се смесят, но не да се разводни сместа. 10-тина секунди блендиране са добре. Изливате в лонгдринк чаша и украсявате със сметаната и черешката.

Безалкохолни миксове


"Бананово-млечен шейк"

-половин банан (запазва се малко за украса)
-100 мл. сок банан
-100 мл. студено мляко
-1 топка ванилов сладолед
-мед
-сламка

Бананът, сокът и млякото се слагат в блендер и се миксират докато се получи хомогенна смес. Във висока коктейлна чаша се слага меда на дъното и се излива готовата смес от блендера. Добавя се топката сладолед и се украсява с останалата част от банана и една коктейлна черешка. Слага се сламката и шейкът е готов.
п.с. Не можах да намеря друга снимка в нета и ще ползвам тази за сега,но оригинала е много,много по красив ;)!

"Айс кафе"

-1 топки ванилов сладолед
-120мл. ледено студено кафе еспресо
-сметана за украса
-пръчици шоколад, сламка

Сладоледът се слага в конусовидна,средна по големина чаша и кафето се излива внимателно върху него. Гарнира се със сметаната и шоколадовите пръчици.

Очаквайте още безалкохолни коктейли!

вторник, 22 юли 2008 г.

WHITE RUSSIAN
или Бял руснак


Необходимите ви продукти са...
-водка
-прясно мляко
-Kahlua или Tia Maria - без значение и двате напитки са кафеени ликьори
Ето как изглежда Калуата и Тия Мария...


Така, сега мерките...
-45мл. водка
-30мл. прясно мляко
-30мл. Калуа или Тия Мария
-канела ако обичате, ако не къса сламка или малка бъркалка.


За този коктейл трябва по малка чаша... Lowball... така се казва и изглежда така...


подобна е на тази за уискито само че е малко по голяма.
В нея се правят шорт дринк напитки.

Взимате тази чашка, около 150-200мл. и я пълните с кубчета лед, 3-4 бройки биха свършили работа.
Оставяте я настрани и взимате ето този уред...

познат ви е, това е стандартен класически шейкър в три части.

Пълните шейкъра с кубчета лед, 3/4-ти и изливате вътре водката, млякото и кафеения ликьор.
Затваряте го много добре и го разтръсквате енергично около 10-тина секунди.

10 секунди са достатъчни за да може съставките да се смесят и охладят добре.

След това отваряте тапата и придържайки добре изливате готовата смес в предварително приготвената чаша с лед.
Получава се бижу. Слагате канелата и сламката или бъркалката и готово...

имате си Бял руснак...

понеделник, 21 юли 2008 г.

Кафе специалитети.

Кафе "Десетият град" или cafe "Bombon"
Posted by Picasa
След двата алкохолни коктейла,които не трябва да липсват във всяко едно добро заведение,сега ще Ви предложа и няколко кафе-специалитети,някой от които са уникални за нашият град,а и държава. На първо място ще Ви предложа испанският специалитет "Cafe Bombon" или по-известното тук-кафе "Десетият град". Рецептата е проста и в същото време уникална. Съдържа кафе и силно кондензирана подсладена сметана. Кафето си е това което продаваме,а сметаната,поради липса на българска такава е холандска. При сервиране на кафето се поднася и чаша минерална вода (безплатно),тъй като сметаната която се слага е подсладена,кафето става сладко и не е необходимо да му се слага захар. Не препоръчвам на хора,които обичат да пият кафето без захар и също така не става за първо за деня кафе. Най-подходящо за консумиране е след храна или следобедно т.е. десертно кафе.

Кафе "Капучино"
Да,това е най-обикновено капучино,но много се дразня,когато в някой заведения ми го сервират в стъклена чаша или вместо с млечна пяна,му слагат бита сметана.Рецептата е създадена в Италия и затова там правят перфектното капучино.Чашата трябва да е порцеланова и с размер като за дълго кафе. Пуска се една доза кафе,като се внимава,количеството да е по-малко от средата на чашата. Долива се с горещо мляко,като се оставя около пръст и половина празно място до ръба на чашата и празното място се допълва с млечна пяна,която е приготвена предварително в метален съд с помоща на парата от кафемашината. Накрая се поръсва с канела и капучиното е готово.

Ирландско кафе

Ирландското кафе за това се казва Ирландско,защото се прави с ирландско уиски,а не с уиски Савой както го правят обикновено по шуменските заведения. За целта ни трябват подходяща чаша,метален съд в който да запалим (фламбираме) ирландското уиски,сметана,кафява захар,4-5 зрънца кафе и малко смляно кафе за украса. След като сложим в металния съд кафявата захар,зърната кафе и уискито ги фламбираме за да изгори част от алкохола,да се карамелизира захарта и сместа да поеме вкуса на печеното кафе. След като задушим огъня за да изгасне,изсипваме готовата течност в чашата и добавяме една доза кафе. След това украсяваме със сметаната и поръсваме със смляното кафе. По желание,можете да вземете от металният съд и зърната кафе и да доукрасите сметаната. Да Ви е сладко!

Очаквайте още кафе-специалитети от нашето заведение!

неделя, 20 юли 2008 г.

Daiquiri


Дайкирито е класически коктейл,който се харесва на много хора.
Харесвал го е и легендарната пияница Ърнест Хемингуей,който го е пил с двойна доза ром,Papa Doble...
Ето и нашата рецепта:
45мл. бял ром
30мл. сок от лимон
1 лъжичка захар
Много готин и свеж коктейл за летните жеги. Насладете му се!

Bacardi Mojito


Може би най-свежият и най-секси коктейл в летните жеги. Бял кубински ром,газирана вода,кафява захар и задължителните ментови листа и лимон. Всичко това миксирано с любов и много,много натрошен лед. Насладете се на този и много други коктейли в кафе-клуб "Десетият град". Наздраве!

Кафе-контейнер "Illy"




Видях това "преливане" от контейнер в кафене и се замислих,че това е страхотна идея и може да се направи и в България. Е,на централната улица на Шумен,не върви някак си да се сложи такъв "контейнер",но има места където би бил подходящ. Само трябва да видя колко ли ще струва преработката на най-обикновен контейнер в луксозно кафене :).
п.с. И някой да не ми открадне идейката сега!!!

събота, 19 юли 2008 г.

Coca-Cola Zero ще дойде ли на нашия пазар?

 Видях тази рекламна снимка на Coca-Cola Zero и се досетих,че и такава кока-кола съм пил (и то доста) и ми беше станала любима дори. Уникалният Coca-Cola вкус,но с 0 калории. Един вид,като Coca-Cola Light,но...нищо подобно. Просто са запазили вкуса на истинската кока-кола,но са махнали вредната захар. Чудя се,кога ли ще я пуснат и на нашия пазар?
Posted by Picasa

петък, 18 юли 2008 г.


TSHLS1
by tvspot
Готин рекламен спот на Schweppes Тоник с д-р Хаус. На испански е,но се схваща идеята. Е,не е върха на рекламата,но може и да ви се препие един свеж джин&тоник в летните жеги. А какъв по-добър вариант от "Десетият град"? ;).

Започна националният фотоконкурс "Nescafe моменти"



От съвсем скоро сложихме кафемашина на Nescafe и вече продаваме голям асортимент от техните продукти. Та от една рекламна брошурка научих,че Nescafe стартира национален фотоконкурс.Там пише,че в продължение на три месеца, до края на септември, всеки, за който горещите емоции и веселите моменти са ежедневние, може да изпрати снимки на www.nescafe.bg. В конкурса могат да участват всички любители на фотографията, почерпили вдъхновение от тонизиращата напитка. Щастливи и специални моменти, рождени дни и лични празници, прекарани в компанията на чаша нескафе са част от темите, които могат да участват в конкурса. Всяка седмица, феновете на марката ще избират топ снимка. След приключване срока за участие, жури ще селектира 20-те снимки, които предават духа и посланията на марката кафе. Членове на журито ще бъдат експертите от Нестле България и творчески директори на водещи рекламни и медиа агенции.

Двадесетте снимки, оценени за най-добри, ще бъдат представени на изложба на открито през октомври. Повече информация за конкурса може да бъде открита на www.nescafe.bg. Nescafe моменти е поредната инициатива, посветена на 70 годишнината на марката. В края на януари, с промяна в опаковката, компанията даде старт на серия от изненади и провокации към почитателите си. В продължение на два месеца, най-ревностните фенове на напитката имаха задача да открият най-старата опаковка от продукт под марка Nescafe. В началото на месец май, трима, а не един победител, посетиха родината на любимата си напитка Швейцария. Така, до края на септември всички които имат фотоапарат и си устройват незабравими моменти, могат да изпратят снимки на сайта на "Nescafe" и да участват в конкурса. Успех!

четвъртък, 17 юли 2008 г.

Кажете сбогом на "Търговище" и добре дошла на "Бяла Мечка"!



Съвсем скоро от търговската мрежа ще изчезне (ако не е изчезнала вече) и последната бутилка водка "Търговище". На много места нейното място вече е заето от прочулата се покрай рекламния си клип "Бяла мечка". Какъв е смисъла обаче от смяната на името и сега пак ли трябва да налагаме новия лейбъл на клиентите. Знам,че разликата между двете водки е в алкохолния градус, при "Търговище" е 40 градуса, а при "Бяла Мечка" е 37,5 градуса, но така и не съм я опитвал новата.
"Търговище",беше може би най-силната българска марка на пазара. Не само на пазара на алкохол, а изобщо. За разлика от продуктите на "Винпром Пещера", "SIS Industries" и изчезналата "Select", "Търговище" през цялото си съществуване разчиташе основно (ако не и единствено) на рекламата, която любителите на водката създаваха помежду си. Маркетинг от уста на уста,така да се каже. За много хора това беше най-добрата българска водка (то не,че имаше някакъв голям избор де). Променят етикета -и всички веднага са научили. Променят бутилката - пак така. Еди-къде си продават менте - никой не припарва там. Феновете и бяха осведомени за всичко.Сега се появи "Бяла мечка". Окей!!! Клипът (който е по-горе) със спорната реплика за чукането, което барманката чака я направи силно позната за кратко време. Но както всеки който е запознат с рекламата може да ви каже - това, че ти знаят името, не значи, че ще ти купят продукта. Аз знам имената на почти всички масови бири, които се продават в момента, но избирам между три варианта, зависи кой предлага заведението. Също така знам и почти всички водки, но се колебая между две от тях. Другото което е, аудиторията на "Търговище" се различава коренно от феновете на "Flirt" примерно. Та така, един български бранд отива в историята, но се задава друг. Да посрещнем водка "Бяла Мечка" както подобава.

сряда, 16 юли 2008 г.

Lamborghini-лимитирана серия кафе машина

lamborghini-coffee-13.jpg

lamborghini-coffee-2.jpgСтрастта към Lamborghini няма граници.Най-малкото,след като сте видели това творение на изкуството Ви става ясно,че е нещо повече от обикновенна домашна кафемашина. Пред Вас е кафемашината Tonino Lamborghini. Страстта към кафето също няма граници,още повече,ако Ви харесват колите и не можете да издържите на напрежението да си "инжектирате" кафе с висок октанов номер. Като всяко нещо с марката "Ламборджини" и тази машина има части от неръждаема стомана,елегантност и разбира се,логото на италиано-немската фирма начело.И ако допълним,че освен машината за кафе,със същата марка има и пакетирано кафе,става ясно,че такава машина няма да липсва в нито един офис на известната марка.Лошата новина е,че кафемашината е лимитирана серия от 1500 бройки и цената и е около 1500 евро.Малко скъпичко,нали?

Промоции


Промоцията включва кафе "Espressto" без значение нормално или дълго кафе и чаша натурален сок "Pfanner" - Фитнес или Баланс 0.250ml. за цена от 1.80лв.. Промоцията няма ограничен часови пояс и важи през целия ден. Периода на промоцията е за неограничено време за сега.
Фирмата си запазва правото да прави промени или да спре промоцията!







Водка "Флирт Зелена ябълка" - 100мл.. + Сок "Пфанер Зелена ябълка" - 250мл. = 3.50лв.
Поотделно цената е 4.00лв. (100мл. водка 2.60лв. и натурален сок чаша-1.40лв.)
















При поръчка на която и да е марка бира, ще Ви сервираме "Кубети" (безплатно) в зависимост от хората поръчали бира. Дали са 1, 2, 3-ма или повече хора,от това ще зависи и големината на купичката с "Кубети". Държа да подчертая, че цената на бирата няма да се промени от тази промоция. Цените зависят от това, дали производителя вдига цената или я задържа на същото ниво. Радвам се, че все още можем да задържим бирите които се пият по-масово, като Шуменско специално, Загорка и Каменица, на цена от 1.50лв.


Наздраве и добър апетит!



href="http://www.scotchwhisky.net/images/blends/grants.jpg">
Промоция на уиски Grant's Family Reserve до изчерпване на количествата. 50ml. Grant's Family Reserve на цената на 50ml. обикновен Grant's.

William Grant & Sons Ltd е награждавана, независима, семейна дестилерия основана от William Grant през 1886 г. и управлявана днес от пето поколение наследници. Те дестилират някои от водещите световни марки шотландско уиски, включително Glenfiddich, любимият световен single malt (малц) и Grant's, четвърти в света най-продаван бленд, както и други алкохолни напитки.

Grant's Family Reserve

Grant's Family Reserve се основава на оригиналната рецепта, на която William Grant, основателят на компанията, за първи път слага името си през 1898 г. То е едно от водещите в света и незабавно разпознаваеми шотландски уискита, с вкус, който е предаван през пет поколения на семейство Grant's.
The Master Blender (главният технолог) и екипът му технолози внимателно селектират най-добрите малцове (single malt) и зърнени шотландски уискита - включително, принадлежащите на компанията Glenfiddich, The Balvenie Single Malt Scotch Whiskies и известното Girvan Grain Scotch Whisky, за да ги блендират хармонично и да дадат на Grant's Family Reserve вкусният, комплексен вкус и дълъг, гладък, запомнящ се послевкус.
Страстта на семейство Grant's към производство на най-доброто шотландско уиски и несравнимият опит и майсторство, гарантират постоянно качество на този изключителен бленд.

Отстъпки

10%-тна отстъпка за всички членове на Форумът на Шумен,по-точно тези които имат минимум 50 поста във форума!
п.с. Тъй като има доста нови потребители,които не ги познавам,ще ги помоля,поне на първо време (докато се запознаем) да идват с някой от старите форумци които вече имат членски карти или ги познавам. Ако имат желание,разбира се! Благодаря!

Персоналът

На бара: Йово,Татяна,Анатоли
Сервитьорки: Мая,Вили





Posted by Picasa

Posted by Picasa

Posted by Picasa

Posted by Picasa

Очаквайте още снимки!