събота, 19 юли 2008 г.

Coca-Cola Zero ще дойде ли на нашия пазар?

 Видях тази рекламна снимка на Coca-Cola Zero и се досетих,че и такава кока-кола съм пил (и то доста) и ми беше станала любима дори. Уникалният Coca-Cola вкус,но с 0 калории. Един вид,като Coca-Cola Light,но...нищо подобно. Просто са запазили вкуса на истинската кока-кола,но са махнали вредната захар. Чудя се,кога ли ще я пуснат и на нашия пазар?
Posted by Picasa

3 коментара:

SecondShoe каза...

Coca-Cola Zero е продукт на компанията Кока-Кола. В САЩ се рекламира като продукт с 0 калории, а в останалия свят като продукт с 0% захар. Разликата межди Зиро и Лайт е, че Кока-Кола Лайт има по-друг вкус, а Зиро има същия вкус като класическата кола. Има Зиро с вкус на череша и др. такива вариации. Според Уикипедия в България имаме Кока-Кола Зиро.
"Coke Zero is currently sold in:...Bulgaria..."
За мен лични този вид кола не представлява интерес, тъй като е научно доказано, че захарта е по-безвредна от изкуствените подсладители (освен ако не си диабетик). Освен това е научно доказано, че от продуктите с 0 калории всъщност се дебелее! Причината е че устата поема нещо сладко, мозъка получава сигнал, че ще постъпи енергия, а всъщност нищо не постъпва. Организма изпада в шок и започва да заделя в резерв калориите от това, което ядем после и съответно дебелеем.
P.S. Алекс, нападнали са те спамери.

Алекс каза...

Мерси SecondShoe за инфото.Уикипедия да си гледат работата,няма я тука тази кока-кола,нали ако я имаше,до сега да са се домъкнали един куп рекламни агенти на Кока-Кола да ми я предлагат.А за спамерите...абе яд ме е само,че са спам роботи и нищо няма да рзберат ако ги "нахраня" с една чиста нашенска,а и на какъвто и да е друг език.

Анонимен каза...

хаха няма я ама друг път :d забравяте,че в Б-я всичко става със закъснение... и хич не се дебелее това е за диабетици както и coca cola light- само с малтитол,ацесулфам,аспартам,кофеин и някои други подсладители и консерванти..това си е химия...колкото до вкуса-"Zero" няма такъв-газирана вода с аромат на coca cola и някви милиграмчета кофеин ;) light=N1 помощник в диетите при нужда от energy или ...просто влечение към сладкото :P