вторник, 16 юни 2009 г.

ABSOLUT-ен свят с коктейли


За коктейлната култура

Всеки един от нас обогатява своя ABSOLUT-ен свят с алкохолни коктейли, експериментирайки с вкусовете или сътворявайки сам нови измерения и вариации.

За още вдъхновение по темата бихме ви препоръчали сайтът http://www.absolutdrinks.com/ (изцяло на английски). Там винаги може да намерите актуална информация за новостите около приготвянето на коктейли, свежи идеи, трикове и интересни комбинации.

Има секция с най-новите и модерни коктейли на база водка и други алкохоли, за всякакъв повод и всяко време на деня. С помощта на падащи менюта може да задавате различни критерии, на които искате да отговаря вашата напитка и така комбинациите стават многобройни. По вкус - плодов, горчив, пикантен... по вид - лонг дринк, шотове... и според повода - преди/след хапване, за следобеда или за нощен купон...

Ето и едно интересно предложение с два от предпочитаните в България вкусове от портфолиото на Absolut:

ABSOLUT MIAMI VICE

Съставки:
1 част ABSOLUT Kurant
1 част ABSOLUT Vanilia
2 части ягодов сироп
2 части кокосов ром Malibu

(Забележка: Absolut комуникира коктейлните съставки в части или пропорции, така всеки може да приготви своя коктейл в желаното количество: от 150мл до 330мл)

Начин на приготвяне:

Напълнете предварително изстудена висока чаша с натрошен лед. Миксирайте съставките в бледер или шейкър и ги изсипете в чашата.
Вариации на подобни коктейли има и за най-новата разновидност Absolut Pears, както и за всички останали вкусове.

Не липсват и съвети как да се комбинират съставките, за да се постигнат нестандартни, нови и свежи комбинации, колко лед да сложим, как да използваме свежи продукти и още много разнообразни хитрини, които ползват барманите.

За продукта

В България могат да се намерят 8 от вкусовете на ABSOLUT - класическата синя ABSOLUT VODKA, ABSOLUT VANILIA, ABSOLUT APEACH с вкус на праскова, ABSOLUT KURANT с аромат на касис, малиновия вкус ABSOLUT RASPBERRI, добре познатите на всички ABSOLUT CITRON и ABSOLUT MANDRIN, а от миналата година и изКрушаващото удоволствие ABSOLUT PEARS.

Всеки от тях може да се поднесе и консумира в чист вид с кубчета лед или като идеалната база за разнообразия от коктейли.

Всички продукти от семейството на ABSOLUT VODKA се произвеждат от 100% натурални съставки и са без добавена захар. Това е и едно от най-силните предимства на ABSOLUT пред останалите водки. Също така натуралния вкус на ароматните водки АБСОЛЮТ не се загубва в коктейла, а го допълва, придавайки му характерен и запомнящ се вкус.

Всяка капка ABSOLUT се произвежда на едно единствено място - гр. Охюс, Южна Швеция. Прави се само от зимна пшеница и пречистена вода от подземна езерна система. Методът на приготвянето й се нарича „продължаваща дестилация". Този процес премахва примесите във водката и поддържа характера на оригиналните сурови материали, от които се прави. Така водката се дестилира буквално стотици пъти и става изключително пивка.

За кампанията

Говорейки за ABSOLUT и емоцията, която носи, не можем да пропуснем и рекламните кампании, на които всички сме фенове. От миналата година техният фокус се смени, насочвайки поглед от формата на бутилката към съдържанието, т.е. към духа в бутилката - кампанията IN AN ABSOLUT WORLD.

В ABSOLUT-ният свят водката расте по дърветата, заводите вместо дим пускат безвредни сапунени мехури, барът винаги е на една ръка разстояние, а проблемите с глобалното затопляне се решават като охладим океана, така лесно както прибавяме лед на коктейлите си. Да не говорим, че мъжете забременяват и жените могат спокойно да се наслаждават на любимите си питиета, сътворени от вещите ръце на хора като вас.

Кампанията IN AN ABSOLUT WORLD преобърна погледа към ABSOLUT. Вече главна роля в комуникацията имате вие почитателите и потребителите на ABSOLUT VODKA. "In an ABSOLUT world" има за цел да провокира дискусия, в която всеки има възможност да сподели как си представя един по-ABSOLUT-ен свят. Новата кампания дава отговор на въпроса: "Какво ще стане, ако всичко в света е малко по-ABSOLUT-но, по-добро, по-идеално?" Не е нужно да е перфектно, а да направи света по-добър, дори и само за малко, чрез един по-свеж, по-позитивен и по-цветен поглед!
Взето от dariknews.bg
*Платена публикация

Няма коментари: