четвъртък, 23 април 2009 г.

Random Trio

Затегнете коланите, пригответе торбичките за повръщане и напръскайте ушите си със светена вода. Nescafe 3 в 1 продължава да насилва младежта с кофеиновата си смес. Този път им се е получило по-добре, от колкото когато ползваха Не(скаф)вена. Не, парчето не е по-добро, нито пък клипът, ама кастът е с явен коз, който се харесва на децата… за 24 часа 4,100+ гледания, 170+ коментара, в любими 220+ пъти и почти единодушно одобрение при гласуването с палец.

Неочаквана хип-хоп комбинация я нарича Hescafe 3 в 1. Фрапираща дори. Лиланка е отчайваща певица, за което и глухи могат да свидетелстват. Биг Шът проговаря английски и едва ли някой може да го разбере какво казва, когато не повтаря името си. Тез двамцата пипат Snoop сякаш, за да докажат, че е истински и че са седяли до него. Самото хоуми използва магически думи, като Bulgaria + имената на LilAna и BiggieSh*t.

Че за Nescafe 3 в 1 и особено за Лилана и Шамара това е връх в “кариерата”, това е ясно. Как обаче Снуупи се е навил… толкова ли го е закъсал за пари или го е направил с благотворителна цел (да внесе малко радост в сърцата на двама бездарни изпълнители)? Или пък е сигурен, че тази хип-хоп тупалка няма да излезе от 110-те хиляди квадратни километра, за които е предназначена. Според мен, реномето му е малко застрашено, но не толкова, тъй като всички ще се смеят повече на двамата, които го барат с грейнали очички. Така де, да се радват децата… а Nestle май най-много трябва да се радват, защото този път им се е получило.
Взето от http://marketinglokal.com/

Личното ми мнение, като бивш дългогодишен барман от старата генерация е, че Nescafe прави какво ли не за да си наложи недоразумението 3 в 1 сред младежта. И успява! Пробвал съм само веднъж 3 в 1 и мнението ми е, че нищо не може да замени еспресото от кафемашина!

Няма коментари: