петък, 28 ноември 2008 г.

Дари усмивка за Коледа - 2008

Нашето заведение, собственици и персонал,винаги сме били социално ангажирани с проблемите на децата от Домовете за изоставени деца в нашата Община. Също така сме и потребители в единствения сериозен форум в града, Форумът на Шумен, където се дискутират множество проблеми свързани с нашия град.
Миналата година форумът организира коледна акция, при която бяха подарени коледни подаръци на деца от няколко дома във и около Шумен. Ето какво направихме:

Dom Detelina - 26 Dekemvri 2007


Forumshumen.com v Kaspichan 28.12.2007


Акцията беше много успешна и смятаме да я повторим и тази година.
Важно е да се отбележи, че в тази акция могат да участва всички желаещи. Можете да се включите във всички етапи с каквото можете. Единственото изискване е да имате желание. От страна на форума други изисквания няма!
За да сме по-сигурни, че подаръците ще останат при децата, на които сме ги подарили, ще подпечатаме опаковките на играчките със специален печат, който в момента се изготвя. Целта е да се избегне препродаване от страна на недоброжелатели. Ще изискваме и документ, от домовете, които получат подаръци. Също така, ще има последващ контрол, за това, дали дарението ще се използва по предназначение. За осъществяването на контрола ще ни помогнат съответните служби.
За момента знаем, че ще има кутии за дарения в кафе-клуб "Десетият град" и в снекбар "Централ". Също така, там можете да дарите играчки и сладки.
Освен това, пари можете да дарите и по електронен път, ако имате сметка в ePay.bg. Накрая на акцията ще се предостави разпечатка на приходите и всичко ще бъде ясно и прозрачно. За да дарите пари през ePay.bg, моля попълнете долната форма.


















ОписаниеСума
Дарение BGN



Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки









За да пратите пари трябва да напишете сумата, която искате да дарите и да натиснете бутона.

Очакваме Вашите подаръци и средства до 21 декември.
Предварително Ви благодарим!

2 коментара:

Анонимен каза...

Идеята за подпечатването и последващия контрол е меко казано неудачна. Излиза така, че хората ни имат доверие за това, парите да се изхарчат по предназначение, а ние нямаме доверие на тези, които всеки ден живеят с децата.hope

Алекс каза...

Хопе, миналата година подарихме подаръците от сърце и въобще не сме се интересували после, дали играчките са при децата или някоя възпитателка си е прибрала някоя и друга играчка за собственото си дете. Ако всички бяхме честни, нямаше да има нужда от контролиращи органи, полиция и др. Няма да споменавам тука, но има такива случаи и ти знаеш от къде ги знам. Така че, ще направим всичко така, както трябва да се направи. С комисия по приемането на подаръците и подарените неща описани в прошнурована и номерирана тетрадка, която трябва да я имат по закон.