четвъртък, 30 юли 2009 г.

Activate Drinks

Интересна активна напитка, която Вие активирате само с няколко завъртания на капачката. В самата капачка са депозирани витамини и най-различни вкусове. Уникално! Какво ли още ще измислят?





сряда, 29 юли 2009 г.

The Cosmopolitan, Sex and the City

Благодарение на сериала "Sex and the City", коктейла "Cosmopolitan" стана изключително популярен сред дамите!




Cosmopolitan
1.5 oz Absolut Citron
0.5 oz Cointreau
0.25 oz Fresh Lime Juice
1 oz Cranberry Juice





А ето и другите коктейли от култовият сериал:

Samantha’s Punch
1.5 oz Sauvignon Blanc
1.5 oz Stirrings White Sangria Mixer
Splash of peach juice
Garnish with cantaloupe, fresh watermelon, and raspberries

Carrie’s Cosmotini
1.5 oz Vodka
.5 Stirrings Lemon Drop Mixer
.5 oz Stirrings Cosmopolitan Mixer
Garnish with a Gerber daisy, orange peel and a fresh lime wedge

The Charlotte
1 oz. Stirrings Pear Mixer
Fill glass with dry champagne
Serve in a Champagne flute with a few edible candy pearls in the bottom of the glass

Miranda’s Power Martini
1.5 oz Stirrings Bloody Mary Mixer
1 oz. Vodka
1.5 oz Red Bull
Squeeze of fresh lemon
Rim with Stirrings Bloody Mary Rimmer® Garnish and garnish with a fresh celery stick

вторник, 28 юли 2009 г.

Кафето е полезно за мозъка и черния дроб

Германска здравна организация е издала брошура с нови заключения за влиянието на кафето върху човешкото здраве, според които ободрителната напитка е полезна за мозъка и черния дроб, предаде ДПА.

В брошурата на германския Зелен кръст се казва, че кафето ускорява храносмилането и предпазва човека от различни заболявания, като диабет, болест на Алцхаймер и цироза на черния дроб.

Заключенията се основават на няколко изследвания, посветени на консумацията на ободрителната напитка.

Кафето има преобладаващи положителни ефекти върху здравето на човека. Кофеинът играе важна роля като не само подобрява концентрацията, но и като намалява риска от чернодробна цироза сред хората, които пият най-малко четири чаши кафе на ден.

Напитката освен това съдържа редица полезни за здравето съставки. Сред тях е хлорогенната киселина, която има свойствата на антиоксидант и намалява с 50 процента риска от развитието на болестта на Алцхаймер.
Взето от health.actualno.com

понеделник, 27 юли 2009 г.

Absolut с имена на градове

От Абсолют залагат на вкусовете, които имат хората в различните градове, засега само в САЩ. Предполагам, че това е продиктувано след обстойно проучване на пазара. Не се надявам да пуснат Absolut Shumen, но пък от Савой или Флирт могат да се замислят!


Анти енергийна напитка - "Slow Cow"


Нова напитка, пълна противоположност на енергийните напитки са измислили в Канада. В рекламната брошура се чете:
Не си докарвайте умствено изоставане, недоразвитост, несръчност, тромавост, неспособност, непохватност, пипкавост, а опитайте нашата нова напитка, която съдържа теанин, лайка, липа, валериан, пасифлора и други ингредиенти с успокояващ ефект.

Интересно дали ще дойде скоро и на нашият пазар?

Сайтът на напитката Slow Cow

А ТУК е в новините на CTV Montreal: The anti-energy drink

събота, 25 юли 2009 г.

петък, 24 юли 2009 г.

Мода и Coca - Cola

Стана популярно, известни модни дизайнери да украсяват не по-малко известната безалкохолна напитка Coca - Cola!


Roberto Cavalli Coca Cola Light Bottles




Coca-Cola Light x Nathalie Rykiel




Club Coke 2009 By Justice & So_Me



вторник, 21 юли 2009 г.

Камъни вместо лед в уискито


Използването на интересни камъни, които да заместят леда, се е сетил да въведе в употреба някой умен мозък! Не можах да открия в Интернет много информация за сапуненият камък (стеатит) от който са направени симпатичните кубчета с големина на нормални ледени кубчета за охлаждане на уискито, но до колкото прочетох тук - там, камъка няма вкус и мирис и не разрежда уискито с вода, както се случва с обикновения лед.Камъка се държи поне 4 часа във фризер преди да се използва за изстудяване на уискито Ви. 2-3 камъчета са достатъчни, за се насладите на студено уиски, без да се променят неговите вкусови качества. Наздраве!

п.с. Ако някой случайно знае от къде да си натроша малко такъв камък, да сподели тук! Благодаря!!! :))

понеделник, 20 юли 2009 г.

Smirnoff и Coca - Cola в новият филм за агент 007 - Quantum of Solace


Миналата година Smirnoff анонсира, че ще бъде една от няколкото фирми рекламиращи в новият филм за агент 007 - Quantum of Solace. В тази чест, известната марка водка, пусна на пазара луксозен шейкър оцветен в черно и пресъздаващ вездесъщият Джеймс Бонд!

И още една от големите световни марки, Coca - Cola, рекламира във филма.



Сега ни остава да си поръчаме една водка с кола, но се питам, къде остана разклатеното (не разбъркано) водка - мартини на Бонд?

неделя, 19 юли 2009 г.

Absolut Vodka + iPhone = Drinkspiration

Хитовият телефон iPhone в колаборация с Absolut Vodka, създадоха приложението Drinkspiration.



Приложението е в помощ на барманите, които имат този телефон с инсталиран софтуер - Drinkspiration за създаването на интересни коктейли на базата на водка Абсолют!
Приложението също може да се инсталира и на компютър и работи с iTunes!



Страницата на приложението и във Facebook

Близалки с вкус на Бърбън и Абсент

Близалки направени от автентично американско уиски - Бърбън и пелиновата силно алкохолна напитка - Абсент! Имам чувството, че вече правят какво ли не, само и само да достигнат до максимален брой клиенти. И напитките да не се пият (смучат) само в заведенията и вкъщи, а където си пожелаеш!

събота, 18 юли 2009 г.

Coca - Cola Light или по-популярна в някои държави под името Diet Coke, пускат на английският пазар "Betty La botella" от дизайнерката Patricia Campo


Вдъхновени от голямата популярност на "сапунката" "Грозната Бети", английското подразделение на компанията "Кока - Кола" пуснаха в продажба Diet Coke с изображението на грозната Бети, създадена от дизайнерката на друг култов сериал "Сексът и града" - Patricia Campo. "Бети бутиката" е едно решение от "Кока - Кола" за жените, които искат да създадат своя собствена интерпретация на модерният живот. И затова, всяка бутилка идва в комплект с "аксесоари", с които жените могат да персонализират бутилката по свой вкус!

петък, 17 юли 2009 г.

Колекционирането на коняк - удоволствие за богати с добър вкус

Колекционерските страсти могат да бъдат синоним на богатство и престиж, ако не се отнасят до колекционирането на капачки например. За да колекционирате предмети, които да говорят за вашия добър вкус, е необходимо да имате постоянство и решителност. И финансовата възможност да се влюбите в своето ново хоби. Това се разбира и при експеримента с колекционирането на коняк, защото с времето той все пак ще бъде или изпит, или изгубен.

Първата опция при колекционирането на коняк е да се събират бутилки, в които има питие, отлежало над 9 години. Рядкостта и качеството са пряко свързани с възрастта. Мекият вкус, богатият аромат и наситеният, кехлибарен цвят трябва да бъдат на не по-малко от 3 години. Най-известните със своите постижения са марките Hennessy, Gautier, Remy Martin, Prince Hubert de Polignac и Camus.

Втората опция е да се събират бутилки на внушителна възраст, които са свързани с важни събития или са от конкретен, рядък вид. Един от впечатляващите стари сортове е т. нар. „дофилоксерен” период (филоксера е вид насекомо, нападащо лозята). Тези коняци са направени от вид грозде, което почти напълно е изчезнало или вече не се използва за коняк. Тези коняци не са бутилирани след 70-те години на ХІХ век и могат да се считат за произведения на изкуството.

Разбира се всяка рядка бутилка и всяка лимитирана серия неизменно заслужават вашето внимание. Най-достъпни са Remi Martin Centaure Limoges и най-често се предлага в декантер от лиможски кристал с обем 0,7 л. Camus Reserve Extra Vielle Jubilee е друго специално питие, което се отличава с аромат на дъб, кедър и мед. Оригиналният декантер е от кристал Baccarat. Remy Marten Louis XIII е кръстен на френския крал Луи ХІІІ и е на „възраст” между 40 и 100 години. Прибавете аромата на тропически цветя и плодове и декантерът с формата на флаг, и ще усетите значимостта на тази придобивка.

Richard Hennesey е гордостта на компанията Hennesey, а букетът от аромати, които носи в себе си, съдържа ванилия и цветя. Двойният декантер е друга отличителна черта. Кристалната обвивка не се среща с питието, събрано в по-малък стъклен съд.
Първият коняк от „висшата класа” е L’Art de Martell, произведен през 1997 г. в 1997 бутилки. Това питие е на възраст между 80 и 100 години, а уникалният му вкус се дължи на черно френско грозде и кавказки лешник, съпроводени с неповторим послевкус. Към всяка бутилка има декантер с уникален дизайн.

L’Esprit de Courvoiser съчетава в себе си всички признаци на колекционерска рядкост. От него са произведени само 2000 бутилки и е свързан с европейските монарси Едуард VІІ и Наполеон ІІІ, тъй като в него има грозде от техните лозя. Минималната възраст на всяка бутилка е 75 години.
Не може да се отмине и Frapin Cuvee 1888. Още от името става ясно, че питието е от 1888 г. То е произведено в 1888 бутилк, придружени от изящен декантер в съндъче, изработено специално за него.
Взето от www.millionaire.bg

сряда, 15 юли 2009 г.

Пиеш студено кафе и светът ти е черен

Ексцентрично изследване на американски учени показва, че температурата на питието, определя възприятията на човек за другите.Ако някой в офиса ви гледа накриво, вероятно пие студено кафе. Учени от университета в Йейл са открили, че възприятията на човек се влияят от температурата на напитката, която пие, предаде АФП.Експерименти показали, че ако допреди малко са държали топла напитка в ръка, хората са по-склонни да възприемат другите като щедри и внимателни. Обратно, тези, които са заложили на студено питие, приемат околните за по-хладни и стиснати.

Освен това било по-вероятно хората да преотстъпят нещо на колегите си, ако държат топла напитка, и да го задържат за себе си, ако държат нещо студено. Учените стигнали до тези заключения, като връчили на доброволци топли и студени напитки и информация за трето лице и ги помолили да оценят неговия характер. Резултатите показали, че "топлата" групата възприела обекта по-позитивно от "студената".При втори експеримент на доброволците раздадали стоплени и охладени предмети уж за оценяване и им предложили да си вземат подарък - или за себе си, или за приятел. Тези, които получили студени предмети, се оказали по-егоистични и искали да задържат подаръка за себе си."Излиза, че температурата влияе не само на начина, по който виждаме другите, но и на поведението ни. Физическата топлина може да ни накара да видим другите като по-топли хора, но и ни кара да сме по-щедри и доверчиви," казва Джон А. Бардж, професор по психология в Йейл.
Взето от www.coffeeland.bg

понеделник, 13 юли 2009 г.

Чаша топло кафе може да направи света розов


Ситуацията, в която просто държим чаша с топло кафе, може да ни направи по-внимателни и отговорни, по-щедри и отзивчиви към околните. Обратното - държейки студена напитка, ни кара да бъдем по-студени и дистанцирани, сочи проучване на Университета в Колорадо, публикувано в журнала "Science". По този начин психолозите доказват как малки, прости неща като топлата или студената напитка могат да обърнат възприятията и чувствата ни на 180°. Проучването се е провело измежду 41 доброволци. Психолозите открили, че държейки чаша с горещо кафе, по скала от едно до седем (където едно е студено, а седем - топло), хората ставали средно с 11% по-топли и дружелюбни. Топлината определя не само как възприемаме хората около нас, а и нашето държание спрямо тях.

Освен това учените достигнали до извода, че "при топло" хората са склонни да дадат, докато "при студено" - да вземат или да задържат нещо за себе си.

Публикуваното в списание "Science", изследване, доразвива тезата, че физическата дистанция между индивидите също влияе на социалните отношения между тях.
Взето от www.napitki.bg

неделя, 12 юли 2009 г.

Див африкански "бар"

Плодът на африканската амарула е толкова сладък, че успява да ферментира, преди още да го изядат животните. Особено го обичат слоновете, които и угощават всички останали.
Не се напивайте като животно!!!

петък, 10 юли 2009 г.

Кафе е лекарството за Алцхаймер!

Изследователите смятат, че кофеина може да е отговорът

Ново изследване на екип от лекари във Флорида, САЩ, дава надежда за намиране на лек срещу болестта на Алцхаймер в кофеина. Подобни резултати бяха публикувани преди време от британски екип учени, но новите данни, освен че потвърждават подозренията на изследователите на болестта, вече дават и надежда за скорошно намиране на ефективно лекарство за нея.
Самото заболяване е дегенеративно и засяга нервната система на пациентите, като най-уязвима е паметта. Екипът от Университета в южна Флорида е направил изследване на 55 лабораторно заразени възрастни мишки. На част от тях учените започнали да дават около 227 грама кафе, или еквивалент на 500 милиграма кофеин дневно. В резултат групата, която е получавала тази доза е показала видими подобрение точно по отношение на паметта. Друга част от селекцията е била държана на обикновена вода и при нея не е имало положителен резултат. Обещаващото в случая е, че преди да бъдат оповестени официално новите данни, учените са направили пауза от два месеца при третирането на мишките с кофеин. След нея те пак са повторили тестове на паметта им, при което положителните резултати са се запазили. Това най-малкото дава надежда на лекарите, че постигнатите резултати от приемането на кофеин при пациенти с Алцхаймер ще бъдат трайни.

Използваната доза се равнява на 5 нормални чаши кафе на ден, или 14 чаши чай.
Взето от www.hicomm.bg

четвъртък, 9 юли 2009 г.

Най-добрите барове на върха на света

Децата обичат да покоряват по-високи места. Мнозина запазват това вдъхновение и когато пораснат. Те вече могат да го съчетаят с любимо питие и любим човек. Ако се добави изисканото обзавеждане и атмосфера – ще разберете, че мечтите на човек често напомнят бар над града, където той или тя живее, работи или посещава.


Великобритания

Saltwater, Нотингам

Това е единственият бар на покрив в града и е впечатляващ. Неговата тераса може да побере до 250 гости и в слънчеви дни, и в по-оживени нощи. Менюто с коктейли също е внушително, а ястията в ресторанта са също примамливи. Навесите и отоплението означава, че можете да празнувате навън колкото пожелаете, независимо от температурата. Не забравяйте все пак за своенравното английско лято.

The Roof Garden, Great John Street Hotel, Манчестър

Погледът ви ще се носи по Коронейшън Стрийт и Касълфийлд. Това не е идеалният средиземноморски пейзаж, но градът също има своето очарование – особено когато е съчетано с едно-две питиета. А към това трябва да се добави и хамакът, който още повече помага да се отпуснете.
Барът е отворен до 10 часа вечерта за външни посетители, но само гости на хотела могат да използват откритата гореща вана.

The Glasshouse, Единбърг

Този бар предлага сенчест рай с аромат на лавандула, където можете да се скриете от напрежението на улиците. Той има малка поляна, заобиколена с маси, на които можете да пийнете и да хапнете, докато гледате залязващото над хълма Колтън слънце.

Coq D'Argent, Лондон

В туптящото сърце на Лондон, близо до финансови центрове като централната банка, Royal Exchange и Mansion House.
Терасата на покрива има свои тревни площи и орнаменти. Седнете на тревата с чаша в ръка, погледайте елегантните минувачи, които бързат по улицата.

Rockwell, Trafalgar Hotel, Лондон

Вероятно това е най-добре разположеният бар в столицата. Седнете на някой от високите столове, от които се вижда площад Трафалгар и на практика ще стоите очи в очи с адмирал Нелсън.
Барът е малък, но шикозно обзаведен, с бели канапета и чадъри. Често обаче мястото е резервирано за частни партита.

Италия

Rooftop Bar, Hotel Raphael, Рим

Това възхитително място е в сърцето на Рим, близо до оживения площад Пиаца Нова. Разположете се тук и няма нужда да гледате бързащите тълпи от туристи. Можете да видите Ватикана и необикновена мозайка от многоцветни покриви. Спрете за следобедно кафе или за вечерен коктейл и се потопете вълнуващата, приятелска атмосфера тук.

La Terazza Rose, St George Hotel, Рим

Трябва да сте истински почитател на вино розе, за да дойдете тук. Това е единственият бар в Европа, който е предназначен специално на тона нито. Единствената друга опция, която имате тук, е шампанското.
Виното се поднася в плата с морски храни, които набързо могат да се превърнат във вечеря в този изискан интериор в кремави цветове и гранитно сиво.

Sky Lounge, Hotel Continentale, Флоренция

Тази просторна тераса, намираща уют сред по-ниските облаци, е с кремави канапета и възглавници. Този бар се намира на върха на средновековната кула Консорти и е „черешката в мартинито“ на хотел Континентал.
Оттам има съвършена гледка над тълпите на моста Понте Векио, към река Арно и просторните полета край града. Барът е отворен до полунощ.

Skyline, Hilton Molino Stucky, Венеция


Изкачете се до този бар за да видите спираща дъха гледка: пред вас ще се разкрият Гидека Канал, в частта до площада Сан Марко, а в ръката ви ще има изключителен коктейл.
Нощно време барът е завладян от неустоима романтика, а светлините на Венеция проблясват по неспокойните води на каналите. Разбира се компанията тук е изискана и елегантна.

Хърватия

The Top, Adriana Hotel, Хвар

За волнолюбивите Хвар е най-примамливата дестинация в Хърватия. Това е живописен град с полиран чакъл и покриви с керемиди. Намират се и някои нови хотели – на един от тях, Adriana, ще намерите вълшебен бар, с меки мебели, високи столове, многоетажни тераси и атлетични, загорели от слънцето гости. Повечето от тях имат навика да стоят до перваза с питие в ръка и небрежно да помахват към акостиралите в пристанището техни дворци.

Турция

360, Истанбул

Отпийте неповторима глътка от фантастичния изглед над Истанбул. В този град, където има много барове по покривите, 360 продължава да бъде атракция. Там има и ресторант с прозорци от пода до тавана, където можете да се подкрепите преди или по време на питиетата.
Повеселете се с чаровните и богати компании наоколо в едно от най-обичаните места.

Кипър

The Cliff Bar, Grecian Park Hotel, Протарас

Този прелестен бар има изглед към морето. Интериорът е от тъмно дърво, плетени мебели и удобни възглавници. Можете да поиграете табла през деня, с чаша джин и свежо изцеден натурален сок, или да прекарате незабравима романтична вечер на светлината на фенерите.

Португалия


The Terrace, Bairro Alto Hotel, Лисабон


Поддайте се на изкушението да погледнете от високо виещите се старинни улички на Лисабон. Ако тълпите ви се струват твърде многобройни – погледът ви може да последва река Тагус. Отпуснете се на тази спокойна тераса на върха на тази сграда от ХVІІІ век, където можете да останете до полунощ.

Испания

La Terraza Del Urban, Hotel Urban,Мадрид

Елате малко по-рано за да можете да се насладите на незабравимата гледка на залязващото над Мадрид слънце. Дизайнерските кресла и фотьойлите след това ще бъдат осветени само от свещи, а тълпите и ежедневният хаос ще останат далече под вас. Отделете нужното време за да си изберете подходящ коктейл. Ако вечерта се нагорещи – на терасата има басейн за охлаждане.

The Penthouse, ME, Мадрид

ME в миналото е бил Hotel Reina Victoria. Елате преди полунощ, иначе няма да успеете да влезете. Това е един от най-популярните сега барове в Испания и принадлежи на Ранди Гербер. Ще се изненадате от това колко привлекателни са мъжете и жените, които се събират тук. Изискванията към външния вид не са необичайни, но вземете достатъчно пари със себе си.

Universal Etnia Terrace, Hotel Azahar, Севиля

Тази чайна вечерно време се превръща в атрактивен бар. Масите са пълни, дансингът е пълен, музиката и гласовете носят смях и това продължава дори рано сутрин. Universal Etnia Terrace е единствената такава тераса, която е отворена целогодишно. Ястията в ресторанта са еклектични – редуват се източни и средиземноморски специалитети. Танците понякога са повече от предизвикателни, но добрият вкус е поставен над всичко.

Las Animas Puerto, Валенсия

Този сравнително нов бар е отворен миналата година, но мястото е така чаровно, изгледът е толкова неповторим, а изненадите са така неизчерпаеми, че могат да направят слънчев и най-дъждовният ден.
Взето от www.millionaire.bg

Златна халба за 50 хиляди долара

Ето още един скъп начин за охлаждане на летните страсти. Японската компания Ginza Tanaka представи новата си колекция, посветена на лятото - Summer Cool. Част от таи колекция е златна халба за бира на стойност 50 хиляди долара. Тя е направена от 850 грама злато.
Усещането при покупката и при употребата е много по-различно от всичко, което почитателите на бирата са изпитвали преди… Ако не харесвате това питие, можете да си потърсите от златните чаши за вино на същата компания.
Взето от www.millionaire.bg

вторник, 7 юли 2009 г.

Най-старата бира

Американската компания Dogfish пуска на пазара бира, която я има от 9000 години!

Бирата Chateau Jiahu е била извлечена от древни китайски чашки с помощта на молекулярната биология. Сервизът е бил открит в Централен Китай по време на разкопки. Учени са успели да изолират основните съставки на пивото: ориз, мед, грозде и плод, който растял само в околностите на разкопките.

Звучи доста гадно, но какво можеш да очакваш от китайска бира, която на всичко отгоре е на 9000 години. Това всъщност е най-старата алкохолна напитка, като на второ място остава виното в Месопотамия. Така след месец американците ще могат да усетят какво са пили древните китайци.

Преди пет години същата компания започна да предлага бирата Midas Touch, която е била по вкуса на цар Мидас (онзи със златото). Те извлякоха рецептата от древногръцки съдове открити по време на разкопки в Турция.
Взето от men.hotnews.bg

понеделник, 6 юли 2009 г.

Енергийна напитка на Майкъл Джексън за 50 000 долара

Кралят на попа си отиде и изглежда след смъртта си стана по-обичан от всякога. За някои стана ясно, че името Майкъл Джексън винаги ще носи пари, нищо, че приживе самият той често бе на ръба на фалита. Дни след смъртта му в Еbay се появи енергийна напитка с името на Майкъл Джексън.

Тя е създадена преди 11 години, по време на световното турне на Джако. Неотворената енергична напитка е една-единствена и притежателят и я е пазил цели 11 години. Днес напитката се продава за 50 000 долара и за нея най-вероятно ще има ожесточена борба в онлайн търговете.
Взето от www.millionaire.bg

Illycaffè и Campari пускат на пазара ILLYQUORE



Illycaffè и Campari пускат на пазара ILLYQUORE, една нова ликьорена напитка с уникален вкус на кафе illy, 100 % Arábica.

"Този нов продукт се "ражда", благодарение на две от най-могъщите италиански фирми в сферата на обслужването, което е гаранция за високо качество в световен мащаб - това коментира Andrea Illy, президент и CEO на illycaffè. Тази ексклузивна комбинация ще позволи на хората обичащи вкуса на качественото кафе Illy да опитат същият вкус под една по-различна форма!"

ILLYQUORE, със своите 28º алкохол се пие чисто, с лед или като съставка на различни коктейли. Новият ликьор на Illy и Gruppo Campari е пуснат в продажба от 1-ви юли в Италия и Испания!
Взето от http://www.capsulandia.com/

неделя, 5 юли 2009 г.

Геймърска енергийна напитка - Mana Energy Potion

Били сте там преди. Играли сте с вашия 70-ти левел жрец и сте хвърляли лечителни кръгове за да ободрите вашата група по време на райд в недрата на Азеротовата долна област. Играли сте 40 часа без прекъсване и заспивате преди да пуснете заклинание. Всички в групата умират. И всички те ви мразят. Само защото не сте успели да останете будни. Е добре, нека ви представим спасението от подобна катастрофа.

Mana Energy Potion е създадена от геймъри за геймъри. Всеки малък шот (много яка малка бутилчица) ви дава енергия все едно сте изпили 2 редбула или 4 офисни кафета(от най-бруталните). Всеки шот е сладко-тръпчив по възхитителен начин и ще ви зареди с кофеин и тонове стимулатори за мозъка, без никаква захар. Ако искате повече "Mana" във вашата игра, тогава се нуждаете от Mana Energy Potion във вашия живот.


Взето от www.sportgal.bg

събота, 4 юли 2009 г.

Ще ти пръсне главата!


Това шише с формата на пистолет със сигурност ще уцели именно главата ти. Защото е пълен с текила.

The Hijos de Villa Tequila Gun е на цена 60 долара, но не можеш да си го поръчаш в момента – били изчерпани количествата. Ако все пак успееш да си намериш такова оръжие, не забравяй да си носиш лимони и сол по джобовете.

Ще е малко странно, но какво ли не прави човек, за да се напие ефектно и качествено.
Взето от www.men.hotnews.bg