петък, 22 май 2009 г.

Нови видове водка

Pearl Persephone
Yenra: Pearl Persephone- супер първокласна водка с комбиниран баланс от пърлена водка и вкусът на нар. Подправената водка е задоволяващо откритие за познавачите на водка. "Днешните потребители търсят постоянно уникални вкусове," каза TODD NICKODYM, президент на компанията. Pearl Persephone- "обслужва" индивидуалните вкусове и може да се пие чисто и охладено, в смес със сок или сода, или като екзотично допълнение към вашето любимо мартини.



Double Cross Vodka
В допълнение към блестящият вкус и чудесният правоъгълен дизайн на бутилката и емблемата двойно "T", отразява елегантността на съдържанието и благородството на наследството на SLOVAKIAN. Водката с двойно "Т" е единствената която печели златен медал за вкус и дизайн в "World Spirits Competition" в Сан Франциско, тази година.



Greening the World- ЕКО водка

Ето и първата "приятелски" настроена ЕКО водка, с марката 360 градуса.

И така, защо да пием тази водка и коя е ЕКО причината?

Бутилките са изградени от 85% регулируемо стъкло, а етикетите съответно 100%.

Водката е четири пъти дестилирана и отговаря на всички качествени стандарти, като компанията заявява, че са намалени с 70% емисиите на диоксид и се използва с 250% по-малко горивна енергия при процеса на производство.

В допълнение, MCCORMICK (производителят на водката 360) е най-старата спиртоварница в Америка.



И с водката върви и мярката...

Rocker Peg Measure- за бармани

Уникална мярка за алкохол за 30 и 60 милилитрови дозировки в форма на полу-кръгла стъклена тръба, сътворена от дизайнерът CHETAN SORAB. Приятна за окото и интересно нововъведение на бара.


Взето от maxman.bg

Няма коментари: