неделя, 27 септември 2009 г.

Жените пият преди секс, за да се отпуснат

Жените често консумират алкохол преди сексуалните си контакти, защото това им помага да се отпуснат, се казва в изследване, публикувано във Великобритания.

В него се твърди, че над шест на сто от жените никога не са правили секс трезвени. Учените, разследвали връзката между сексуалните навици на жените и консумирането на алкохола, стигнали до заключението, че сред 3000 участници в проучването половината предпочитат секс под влияние на алкохол. Според учените на жените им липсва самочувствие, когато са трезвени, но с алкохола са готови на авантюри и са по-разкрепостени в леглото.

75 на сто от запитаните казват, че изпиват чаша-две вино преди да отидат в леглото със съпруга си или приятеля си. Изследването показва, че средностатистическата жена е преспала с осем мъже, с петима от които е била под въздействието на алкохола. 9 от 10 жени твърдят, че никога не биха излезли на среща без алкохол, 73 на сто от тях казват, че алкохола им дава необходимото самочувствие за подобна вечер, пише БГНЕС. 14 на сто от анкетираните жени казват, че не биха могли да правят секс с партньора си, ако преди това не са изпили поне чаша вино.

Тези резултати сериозно обезпокояват учените, които съветват жените да разговарят с партньорите си за проблемите си преди да посегнат към бутилката с алкохол.
Взето от dariknews.bg

Няма коментари: