петък, 30 октомври 2009 г.

Fanta без газировка

След като новата негазирана Fanta пожъна голям успех във Великобритания и Франция, третата европейска страна, където ще се продава този нов продукт на Coca Cola е Испания. Имайки си представа от това, какво безалкохолно предпочитат да пият испанците, мисля, че тази Fanta ще има успах на Иберийския полуостров. В момента единствената негазирана плодова напитка с портокалов вкус, Trinaranjus, обира лаврите на първенец по продажби, естествено, след кока колата.

3 коментара:

SecondShoe каза...

Кока-кола имат дългогодишни традиции при негазираните продукти, но главно в САЩ. Там имат цяла линия продукти под марката Minute maid. Имат и розова лимонада, която също е негазиран продукт с вкус на грейпфрут. Крайно време е да предложат такива продукти и у нас. Сега единствената ни алтернатива са някакви пуншове, в които участва цялата менделеева таблица. Гледам да не ги доближавам на повече от 5 метра щото може и радиация да има в тях. Знам ли!

plamenj каза...

Съвсем близо - в Гърция има Фанта без газировка от доста време.

Алекс каза...

Интерес на истината не съм виждал Фанта без газировка, поне в Испания нямаше. Но пък там имаше Trinaranjus, портокалова напитка без газировка и беше много хубаво, затова и беше хит в Испания.