Най-вероятно няма да постигнете нищо ако пробвате да смесите карамел, малц от кафе и бира. Просто, защото сте лишени от опита натрупан с годините в най-старата пивоварна в България. Когато към нея прибавите и модерните технологии на „Карлсберг България” ще разберете, че изброената по-горе комбинация е само ключът към най-новата българска бира – „Шуменско Тъмно”.
Вчера тя бе официално представена на „Тъмно парти” в Irish Pub – Шумен. Така „Шуменско” блесна на тъмно, а щастливците да го отпият първи разказват, че във вкуса му се долавят специфични нотки на препечен хляб и карамел.
Според статистиците българите предпочитат именно тъмното пиво през студените зимни месеци. Нашият екип пък с удоволствие откри ново питие за препоръчаната в „Хапвай с нас” – солена торта.
Взето от www.fortisimo.eu
От утре вече и в "Десетият град" - Шуменско тъмно
Няма коментари:
Публикуване на коментар